Rietwijkerstraat 52, 1059 XB Amsterdam

Angelique Alting Siberg

Mondhygiënist

Angélique is sinds juni 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht afgestudeerd als mondhygiënist en is sinds januari 2020 werkzaam in onze praktijk.

Wat mijn werk zo leuk maakt is de voldoening die het met zich meebrengt, aangezien ik ervan houd om mensen een goed gevoel te geven. Een glimlach is nou eenmaal het visitekaartje van iemand en ze wilt graag bijdragen aan zowel iemands gezondheid (het schoonhouden van de mond), maar ook aan het zelfvertrouwen van een persoon: “Een mooie lach kan namelijk een grote bijdrage leveren aan een goed zelfbeeld!

Het is dan ook haar passie om mensen te helpen en zij is dan ook blij met het sociale aspect van haar vak. Achter een slechte gezondheid kan soms meer schuilen dan het oog ziet en door middel van goede communicatie met haar cliënten, streeft zij naar de opbouw van een vertrouwensband, waardoor er gezamenlijk de gewenste doelstelling bereikt kan worden. Angelique vind het erg belangrijk dat de cliënten met wie zij in contact komt, het gevoel hebben dat er naar ze geluisterd wordt en dat ze echt geholpen worden.

Werkzame dagen: woensdagavond en 1x in de maand op zondag
Gesproken talen: Nederlands, Engels

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen