Rietwijkerstraat 52, 1059 XB Amsterdam

Beoordelingen

Hans Alberts
Hans Alberts
12:02 29 Jul 22
Fantastisch geholpen,Mijn tandarts was op vakantie en mijn kies was afgebroken. Ik kon een uur later komen en er zijn foto’s gemaakt . Kies was niet meer te redden , en is getrokken.En hun regelen de betaling bij mijn ziekte verzekeraar. Vriendelijk vrouw bij de receptie, en jonge top tandarts.
Gerard De Jong
Gerard De Jong
15:01 21 Nov 22
Ben vandaag langs geweest er moest een kies deruit had al een afspraak gemaakt bij Hans zelf. Maar hij was ziek.(beterschap) .Maar ben fijn geholpen door een invalster weet haar naam niet meer maar wat een rustige dame was dat.En wat heeft ze mijn goed geholpen..allemaal daar zijn klasse tandartsen
R. Hubert Math
R. Hubert Math
11:34 11 Nov 22
Zeer fijne tandarts praktijk. Professioneel en met persoonlijke benadering. Ik kom er al jaren.
Henk Beuk
Henk Beuk
15:23 22 Aug 22
Perfecte praktijk voor mensen "die geen fan van de tandarts zijn" 😉 Van de mensen die je aan de telefoon krijgt (ter zake kundig, vriendelijk en meedenkend) tot aan de behandeling zelf, het valt altijd mee in zo'n warm bad. Maartje bouwde al improviserend een perfecte oplossing op mijn plaatje nadat mijn hoektand helemaal afgebroken was. Ze zijn goed daar.
danny Dld
danny Dld
23:47 20 Aug 22
Prima tandarts
Abel Valentijn
Abel Valentijn
12:40 08 Oct 22
Uitstekende tandarts met een zeer vakkundig team!! Gister heb ik hier een verstandskies laten trekken en heb daar tijdens de behandeling amper iets van gemerkt. Vanmorgen werd ik wakker zonder pijn of zwellingen. Fantastisch, dank jullie wel!
Bahaddin Sahin
Bahaddin Sahin
19:13 27 Jun 22
js_loader