Rietwijkerstraat 52, 1059 XB Amsterdam

CEREC

CEREC behandeling bij Tandartspraktijk De Liefde

Met de CEREC technologie is het mogelijk om binnen één behandeling een kroon te vervaardigen van tandkleurig keramiek. Met deze technologie kan men grote amalgaamvullingen vervangen, bij zwakke elementen of wanneer er een groot stuk tand of kies is afgebroken dit restaureren.

Het traject

Uw tandarts slijpt de tand of kies die behandeld moet worden in een vorm om de vervanging te kunnen maken. Vervolgens spuit de tandarts een speciale substantie op de kies en omliggende kiezen en scant de tandarts uw mond voor een juiste registratie. Op de computer verschijnt een 3D beeld van uw gebitssituatie, wat samen met u bekeken wordt en uw tandarts laat de nieuwe situatie zien. Wanneer de vorm is bepaald wordt deze aan het frees-apparaat doorgegeven. Uw tandarts zet een blokje materiaal in de juiste kleur en wordt het op maat geslepen. Onder het genot van een kopje koffie of thee moet u ongeveer 20 minuten wachten in onze wachtkamer voordat het klaar is en de CEREC geplaatst kan worden.

Neem contact op

Neem voor een afspraak contact met ons op via het telefoonnummer 020 614 0053 of stel ons een vraag via het onderstaande contactformulier.