Rietwijkerstraat 52, 1059 XB Amsterdam

Tanden bleken

Tanden bleken bij Tandartspraktijk De Liefde

Met tanden bleken maakt u uw tanden stralend wit: een uitkomst als u niet tevreden bent over de kleur van uw tanden. Vanwege een optimaal resultaat ten opzichte van bleken in de praktijk, bieden we alleen de mogelijkheid van thuisbleken aan.

  • Pijnloos en veilig tanden bleken
  • Stralend witte tanden
  • Gemakkelijk thuisbleken

Stralend witte tanden door tanden bleken

In de loop der jaren zullen uw tanden verkleuren. Dit kan komen door eet- en drinkgewoonten of door roken. Door onze bleekbehandelingen bleekt u uw tanden op een snelle, veilige en effectieve manier. Het resultaat van de bleekbehandeling blijft doorgaans een paar jaar zichtbaar. Hoe lang het bleken effect heeft, is afhankelijk van uw leefgewoonten en uw mondgezondheid.

Let op: kronen en vullingen kleuren bij een bleekbehandeling niet mee.

Afspraak maken voor tanden bleken

Maak direct een afspraak voor het bleken van uw tanden door te bellen naar 020 614 0053 of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Graag nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek om de mogelijkheden van tanden bleken met u te bespreken.

Veelgestelde vragen over tanden bleken

Bekijk hieronder veelgestelde vragen over tanden bleken. Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op via 020 614 0053 of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. We geven u graag advies over onze bleekbehandelingen.

Is tanden bleken voor iedereen mogelijk?

Voor vrijwel iedereen boven de 18 jaar is een bleekbehandeling mogelijk. Ook cliënten die recentelijk een beugel hebben gehad, komen in aanmerking voor het bleken van de tanden. Hierbij vormt een spalkje geen belemmering. Kronen en vullingen kleuren bij tanden bleken niet mee.

Is tanden bleken wel veilig?

Er zijn veel bleekbehandelingen op de markt waarvan de effectiviteit niet is bewezen of die schadelijk zijn voor uw gebit. Een bleekbehandeling is veilig als u bij een thuisbleekmethode van de tandarts de instructies goed opvolgt.

Doet tanden bleken pijn?

Nee, een bleekbehandeling is in 99% van de gevallen volledig pijnloos. Uw tanden kunnen direct na de behandeling wel gevoelig zijn. Binnen 24 uur zal de gevoeligheid van de tanden verdwijnen. Zijn uw tanden na 24 uur nog steeds gevoelig? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe lang is het resultaat van tanden bleken zichtbaar?

Het resultaat van tanden bleken blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Hoe lang het bleken effect heeft, is afhankelijk van uw drank- en eetgewoonten en of u regelmatig poetst. Met name producten die kleurstoffen bevatten – zoals koffie of rode wijn – verkorten de duur van het resultaat, net als roken.

Vergoedt mijn zorgverzekeraar tanden bleken?

Meestal wordt tanden bleken niet door zorgverzekeraars vergoed. Als u een aanvullende tandartsverzekering heeft, wordt de bleekbehandeling is sommige gevallen wél gedekt door de zorgverzekeraar. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie

Afspraak maken

Neem voor een afspraak contact met ons op via het telefoonnummer 020 614 0053 of stel ons een vraag via het onderstaande contactformulier.