Rietwijkerstraat 52, 1059 XB Amsterdam

De praktijk

De praktijk van Tandartspraktijk De Liefde

Tandartspraktijk De Liefde is gelegen in het Amsterdamse stadsdeel Zuid aan de Rietwijkerstraat 52 (Hoofddorppleinbuurt). Met een enthousiast en gedreven team helpen wij u graag uw gebit gezond en sterk te houden. In onze biologische praktijk combineren wij moderne tandheelkunde met een holistische benadering.

Tandartspraktijk De Liefde is een metaalvrije praktijk. Daarnaast werken we met een clean up systeem.

Onze visie

De gezondheid van de mond staat in relatie tot de algemene gezondheid. Tandartspraktijk De Liefde werkt bij nieuwe en bestaande cliënten vanuit een persoonlijk opgesteld behandelplan. Hierbij is het doel de gezondheid van uw mond te optimaliseren ten behoeve van de gezondheid van de rest van uw lichaam. Tandheelkunde moet altijd gebruik maken van lichaamsvreemde stoffen. Bij Tandartspraktijk De Liefde wordt daarom de afweging gemaakt wat niet alleen het beste is voor uw mond, maar ook voor uw lichaam.

Impressie van de praktijk

Onderstaand een impressie van de praktijk.

Team Tandartspraktijk De Liefde

Met een enthousiast en gedreven team helpen wij u graag uw gebit mooi en gezond te houden. In onze praktijk beschikken we over een team van tandartsen, mondhygiënisten en specialisten, waaronder een tandarts-gnatholoog. Zij worden in hun werk ondersteund tandartsassistentes, preventieassistentes, receptiemedewerkers en een praktijkmanager. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Kijk voor meer informatie op de teampagina.

Behandelingen

Bij Tandartspraktijk De Liefde kunt u terecht voor zowel algemene tandheelkunde als esthetische tandheelkunde. Daarnaast beschikken wij over diverse specialisaties waaronder mondhygiëne, biologische tandheelkundeorthomoleculaire geneeskunde, esthetische tandheelkunde en gnathologie. Kijk voor het volledig overzicht op de pagina specialisaties.

Eerste tandartsbezoek

Een behandeling van uw gebit kan pas beginnen nadat de huidige gebitssituatie, uw persoonlijke wensen en een stappenplan met u is opgesteld. Bij uw eerste afspraak, die ca. 40 minuten duurt, maken wij kennis met elkaar en bespreken we uw tandheelkundige wensen en klachten. Ook nemen wij uw algemene gezondheid met u door, vindt er een mondonderzoek plaats en er worden röntgenfoto’s gemaakt. Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld.

Bij dit plan krijgt u uiteraard ook een kostenopgave. Mochten er financiële belemmeringen zijn dan kan een dergelijk behandelplan vrijwel altijd in fasen worden uitgevoerd. Samen met u kunnen we dan kijken hoe de diverse behandelingen in uw (jaarlijkse) budget passen.

Bereikbaarheid

Tandartspraktijk De Liefde is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Openbaar vervoer: Halte Amsterdam, Hoofddorpplein (Tram 2, Stadsbus 62, Stadsbus 15).

Vanaf Amsterdam-Centraal: u stapt op bij Tramhalte CS Tram Westzijde en neemt Tram 2 richting Nieuw Sloten. U stapt uit bij Bus-/tramhalte Hoofddorpplein. Vervolgens loopt uw over de Aalsmeerweg en slaat rechtsaf bij de Rietwijkerstraat. Op nummer 52 vindt u Tandartspraktijk De Liefde.

Vanaf Station Amsterdam Lelylaan: u neemt Stadsbus 62 richting Amstelstation. Bij Bus-/tramhalte Hoofddorpplein, Amsterdam stapt u uit. Op de Aalsmeerweg neemt u de eerste afslag rechtsaf de Rietwijkerstraat in. Op nummer 52 vindt u de praktijk.

Vanaf Station Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Zuid: Vanaf zowel Station Amsterdam Sloterdijk als Station Amsterdam Zuid kunt Stadsbus 15 nemen. U moet bij halte Hoofddorplein uitstappen, vervolgens is het nog 3 minuten lopen naar onze praktijk aan de Rietwijkerstraat 52.

Fiets of auto: De praktijk ligt op ca. 5 minuten fietsen van het Vondelpark. Gebruik het bovenstaande Google Maps kaartje om uw route te bepalen. Bij Tandartspraktijk De Liefde is er voldoende parkeergelegenheid.

Routebeschrijving

Contact

Neem voor een afspraak contact met ons op via het telefoonnummer 020 614 0053 of stel ons een vraag via het contactformulier.