Rietwijkerstraat 52, 1059 XB Amsterdam

Tarieven

De tarieven van Tandartspraktijk De Liefde

Wij hanteren de door de Nederlands Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid, vastgestelde tarieven.

Bekijk hier de tarieven per 1 januari 2024: Tarieven 2024

Daarnaast werken wij samen met enkele tandtechnische laboratoria voor techniekwerk. Hieronder kunt u de diverse tarieven van de tandtechnici bekijken.
Tandtechniek Keizersgracht
Excent Tandtechniek
Goedegebuure 

Heeft u een begroting ontvangen en wilt u checken wat uw zorgverzekeraar voor u vergoedt? Doe dan de Zorgvergoedingcheck

Aanvullende zorgverzekering voor de tandarts

Meer informatie over een aanvullende zorgverzekering voor de tandarts vindt u op de website van De Consumentenbond.

Klachtenregeling

Mocht u het gevoel hebben dat wij u onjuist of onzorgvuldig hebben behandeld of geïnformeerd, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een verhelderend gesprek.Indien we er samen niet uit kunnen komen, dan kunt u gebruik maken van de KNMT klachtenregeling.

Algemene voorwaarden
Onze algemene voorwaarden kunt u hier vinden 

Betalingen

In onze praktijk zorgen wij liever voor uw gebit, dan dat we veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom dragen wij het sturen en het innen van de nota’s over aan Infomedics. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, specialisten in beugels, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.

Wat betekent dit voor u?
De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Infomedics, waarna zij controleren of deze gedekt wordt door uw verzekering. Als u niet (volledig) verzekerd bent voor de behandeling ontvangt u alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed. 

Digitale rekening en facturatie
Als uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres bij ons bekend zijn, kunt u uw rekening voortaan ook digitaal ontvangen. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit bij ons aan tijdens uw volgende bezoek. Op infomedics inloggen kunt u een account aanmaken, waar u een overzicht kunt zien van al uw nota’s en persoonlijke gegevens.

Op tijd betalen
Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Betaalt u via internetbankieren, let er dan op dat u de betaalgegevens gebruikt die op deze rekening staan. U kunt ook de QR-code die op de rekening staat scannen met uw mobiele telefoon. U wordt dan direct naar uw iDEAL betaalpagina geleid. Alle betaalgegevens zijn al netjes voor u ingevuld, waardoor u alleen nog akkoord hoeft te geven op de betaling.

Aanvragen betalingsregeling
Lukt het onverhoopt niet om uw rekening op tijd te betalen? Infomedics biedt u de mogelijkheid om een betalingsregeling te treffen. Voor het aanvragen van een betalingsregeling en informatie over de voorwaarden kunt u contact opnemen met Infomedics via telefoonnummer 036-2031900 of ga naar infomedics inloggen

Vragen over uw nota?
Heeft u vragen over uw nota? Op veel vragen vindt u hier al antwoord. Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan contact op met Infomedics via telefoonnummer 036-2031900 of ga naar infomedics inloggen

Contactgegevens Infomedics

Website: www.infomedics.nl
Telefoonnummer: 036-2031900
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur.

Liever direct betalen?

Ook dat is mogelijk in onze praktijk. U kunt direct na afloop van uw behandeling per PIN of contant betalen.