Rietwijkerstraat 52, 1059 XB Amsterdam

Spoed tandarts

Wat te doen bij spoed

Wanneer u last heeft van acute pijn of klachten en u op korte termijn een spoed tandarts nodig heeft in Amsterdam, kunt u bij spoed tandarts De Liefde terecht. Onze praktijk voorziet u van professionele zorg en is zowel doordeweeks als in het weekend geopend. In ons schema houden wij altijd ruimte vrij voor spoedgevallen. Hierdoor wordt u snel geholpen.

U vindt Tandartspraktijk De Liefde in Amsterdam-Zuid. Plan direct uw route.

Routebeschrijving

Tram Tramlijn 2 vanaf centraal station. Uitstappen op het Hoofddorpplein.

Bus Buslijn 15 vanaf Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Zuid. Uitstappen op het Hoofddorpplein.

Auto A10 (Coentunnelweg) afslag S 107.

Wanneer gaat u naar de spoed tandarts?

Als u ernstige pijnklachten heeft of wanneer er na een tandartsbehandeling problemen zijn ontstaan die niet kunnen wachten, neemt u contact met ons op via 020 614 0053 voor een spoed tandarts in Amsterdam. Bij spoed kunt u denken aan een nabloeding of een afgebroken tand na een ongeluk. De spoed tandarts verlost u snel van uw pijn. Voorbeelden van spoedklachten zijn:

  • Ernstige pijnklachten
  • Nabloedingen van een tandheelkundige behandeling
  • Afgebroken of loszittende tanden na een ongeluk

Kosten en vergoeding spoed tandarts

De kosten van de spoed tandarts in Amsterdam zijn gelijk aan de kosten van reguliere behandelingen, er zijn geen speciale tarieven voor spoedeisende zorg. Houd er rekening mee dat wanneer u geen cliënt bent bij Tandartspraktijk de Liefde, u direct dient te betalen. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor informatie over de voorwaarden en de hoogte van de vergoeding.

Geen cliënt?

U kunt ook bij onze spoed tandarts in Amsterdam terecht wanneer u niet bij Tandartspraktijk de Liefde aangesloten bent als cliënt. Houd er wel rekening mee dat u de kosten direct moet betalen. U kunt pinnen bij de Tandartspraktijk De Liefde. Er is geen wisselgeld aanwezig. Als u nog geen cliënt bent, dient u het volgende mee te nemen:

  • Uw zorgpas
  • Een geldig legitimatiebewijs

Heeft u klachten die kunnen wachten tot de volgende werkdag? Dan adviseren wij dat u contact opneemt met uw eigen tandartspraktijk. Deze is bekend met uw gebit en kent uw dossier. Ga dus zorgvuldig bij uzelf na of een behandeling daadwerkelijk spoed vereist. Desgewenst kunt u onze spoed tandarts Amsterdam bespreken of een spoedbehandeling noodzakelijk is.

Contact opnemen met de spoed tandarts

Wilt u direct een afspraak maken met de spoed tandarts van Tandartspraktijk De Liefde? Neem contact met ons op via telefoonnummer 020 614 0053.

Spoedgeval buiten openingstijden?

Heeft u met spoed een tandheelkundige behandeling nodig maar is de praktijk niet geopend? U kunt ook terecht bij een van de drie locaties van Lassus Tandartsen of bij Dental365 aan de Piet Heinkade in Amsterdam. Op woensdagavond (tot 21:30 uur) en op zondag (09:00-16:00 uur) kunt u terecht bij Lassus Tandartsen. Verder is Dental365 dagelijks geopend van 08:00 tot 23:00 uur. In onderstaande tabel vindt u direct de adresgegevens van deze praktijken:

Praktijk Locatie
Lassus Tandartsen Lassustraat Lassustraat 9
Lassus Tandartsen Keizersgracht Keizersgracht 132
Lassus Tandartsen Olympisch Stadion Stadionplein 125
Dental365 Piet Heinkade 215

Spoedlijn buiten openingstijden van Lassus Tandartsen: 020 471 3137

Spoedlijn buiten openingstijden van Dental365: 085 105 0752