Tandartspraktijk de Liefde Amsterdam
Telefonische afspraak
020 614 0053
Openingstijden
M 08:00 21:30
D 08:00 21:30
W 08:00 21:30
D 08:00 21:30
V 08:00 17:30
Z 09:00 16:00
Z 09:00 16:00*

* 1e zondag van de maand

Spoed

Bij spoed wordt u altijd binnen 1 dag door ons geholpen. Neem direct telefonisch contact op voor een afspraak.

Buiten onze openingstijden verwijzen wij u naar:
Dental365 Amsterdam
Piet Heinkade 215, 1019 HM Amsterdam
Telefoonnummer: 085 - 105 0754

”Independer

Tandarts Hoofddorppleinbuurt

In een van de mooiste wijken van Amsterdam, de Hoofddorppleinbuurt, vindt u Tandartspraktijk De Liefde. In onze knusse en moderne praktijk staat een team, bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten en (preventie)assistenten, voor u klaar om uw gebit in een optimale gezondheid te brengen of te houden.

  • Periodieke controles en specialistische behandelingen
  • Reguliere en biologische tandartsen
  • Altijd ruimte voor spoed
  • Geen wachtlijsten, eenvoudig online inschrijven

Wilt u een afspraak inplannen? Dat kan door telefonisch contact met ons op te nemen via 020 614 0053 of door langs te komen in onze praktijk aan de Rietwijkerstraat 52 in Amsterdam.

Inschrijven nieuwe cliënt Spoed tandarts

Adres en contactgegevens

Tandartspraktijk De Liefde
Rietwijkerstraat 52
1059 XB Amsterdam

Telefoon: 020 614 0053
E-mailadres: info@tandartspraktijkdeliefde.nl

Openingstijden

Maandag:08.00 - 21.30
Dinsdag:08.00 - 21.30
Woensdag:08.00 - 21.30
Donderdag:08.00 - 21.30
Vrijdag:08.00 - 17.30
Zaterdag:09.00 - 16.00
Zondag:09.00 - 16.00*
* De eerste zondag van de maand

Behandelingen bij Tandartspraktijk De Liefde

Ons team bestaat uit reguliere tandartsen, biologische tandartsen, mondhygiënisten en (preventie)assistenten. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende tandheelkundige behandelingen.

Periodieke controles

Wanneer u regelmatig de gezondheid van uw tandvlees en tanden laat controleren, kunt u problemen als gaatjes en tandvleesontstekingen voorkomen. We raden u aan om twee keer per jaar langs te komen voor een controle.

Periodieke controle

Biologische tandheelkunde

Binnen de bio-energetische tandheelkunde kijkt de tandarts op een holistische wijze naar gebitsklachten. Een biologische tandarts gebruikt uitsluitend lichaamsvriendelijke materialen.

Biologische tandarts

Mondhygiëniste

Met een goede mondhygiëne voorkomt u veel tandheelkundige problemen. De tandarts kan u adviseren een bezoek te brengen aan de mondhygiënisten, maar u kunt ook op eigen initiatief een afspraak inplannen.

Mondhygiëniste

Bleken van tanden

Als u ontevreden bent over de kleur van uw tanden, kunt u onder begeleiding van een van onze tandartsen uw tanden zelf thuis bleken. U draagt dan vier tot tien nachten ’s nachts een bitje met bleekgel.

Tanden bleken

Wortelkanaalbehandeling

Als de wortel ontstoken is, is de tand of kies vaak pijnlijk of gevoelig. Met een wortelkanaalbehandeling haalt de tandarts de ontsteking weg, zodat de tand of kies niet getrokken hoeft te worden.

Wortelkanaalbehandeling

Spoedtandarts

Heeft u acuut last van erge kiespijn of is er een groot stuk tand of kies afgebroken? Neem dan contact op met onze spoedlijn. U vindt het spoednummer op onze spoedpagina.

Spoed tandarts

Over Tandartspraktijk De Liefde

Alvast een kijkje nemen in onze praktijk? Door op onderstaande button te klikken, start u de virtuele tour.

Virtuele Tour

Kennismakingsafspraak bij Tandartspraktijk De Liefde

Als u zich inschrijft als nieuwe cliënt, komt u altijd eerst langs voor een kennismakingsconsult. Tijdens deze afspraak onderzoeken we de gezondheid van uw gebit en stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op. Ook informeren we naar uw verdere gezondheid en maken we röntgenfoto’s om zo de gezondheid van uw kaakbot en wortels in kaart te brengen. Deze eerste afspraak duurt meestal ongeveer 40 minuten.

Onze visie

De gezondheid van de mond staat in relatie tot de algemene gezondheid. Tandartspraktijk De Liefde werkt bij nieuwe en bestaande cliënten vanuit een persoonlijk opgesteld behandelplan. Hierbij is het doel de gezondheid van uw mond te optimaliseren ten behoeve van de gezondheid van de rest van uw lichaam. Tandheelkunde moet altijd gebruik maken van lichaamsvreemde stoffen. Bij Tandartspraktijk De Liefde wordt daarom de afweging gemaakt wat niet alleen het beste is voor uw mond, maar ook voor uw lichaam.

Impressie van de praktijk

 

Team Tandartspraktijk De Liefde

Met een enthousiast en gedreven team helpen wij u graag uw gebit mooi en gezond te houden. In onze praktijk beschikken we over een team van tandartsen, mondhygiënistes, implantologen, een endotoloog, een tandarts-gnatholoog en een tandarts voor orthodontie. Zij worden in hun werk ondersteund tandartsassistentes, preventieassistentes, receptiemedewerkers en een praktijkmanager. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Kijk voor meer informatie op de teampagina.

Eerste tandartsbezoek

Een behandeling van uw gebit kan pas beginnen nadat de huidige gebitssituatie, uw persoonlijke wensen en een stappenplan met u is opgesteld. Bij uw eerste afspraak, die ca. 40 minuten duurt, maken wij kennis met elkaar en bespreken we uw tandheelkundige wensen en klachten. Ook nemen wij uw algemene gezondheid met u door, vindt er een mondonderzoek plaats en er worden röntgenfoto’s gemaakt. Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld.

Bij dit plan krijgt u uiteraard ook een kostenopgave. Mochten er financiële belemmeringen zijn dan kan een dergelijk behandelplan vrijwel altijd in fasen worden uitgevoerd. Samen met u kunnen we dan kijken hoe de diverse behandelingen in uw (jaarlijkse) budget passen.

Bereikbaarheid

Tandartspraktijk De Liefde is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Openbaar vervoer: Halte Amsterdam, Hoofddorpplein (Tram 2, Stadsbus 62, Stadsbus 15).

Vanaf Amsterdam-Centraal: u stapt op bij Tramhalte CS Tram Westzijde en neemt Tram 2 richting Nieuw Sloten. U stapt uit bij Bus-/tramhalte Hoofddorpplein. Vervolgens loopt uw over de Aalsmeerweg en slaat rechtsaf bij de Rietwijkerstraat. Op nummer 52 vindt u Tandartspraktijk De Liefde.

Vanaf Station Amsterdam Lelylaan: u neemt Stadsbus 62 richting Amstelstation. Bij Bus-/tramhalte Hoofddorpplein, Amsterdam stapt u uit. Op de Aalsmeerweg neemt u de eerste afslag rechtsaf de Rietwijkerstraat in. Op nummer 52 vindt u de praktijk.

Vanaf Station Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Zuid: Vanaf zowel Station Amsterdam Sloterdijk als Station Amsterdam Zuid kunt Stadsbus 15 nemen. U moet bij halte Hoofddorplein uitstappen, vervolgens is het nog 3 minuten lopen naar onze praktijk aan de Rietwijkerstraat 52.

Fiets of auto: De praktijk ligt op ca. 5 minuten fietsen van het Vondelpark. Gebruik het bovenstaande Google Maps kaartje om uw route te bepalen. Bij Tandartspraktijk De Liefde is er voldoende parkeergelegenheid.

Routebeschrijving

Adresgegevens

Tandartspraktijk De Liefde
Rietwijkerstraat 52
1059 XB AMSTERDAM (route)

Telefoon: 020 614 0053
E-mailadres: info@tandartspraktijkdeliefde.nl

Openingstijden

Maandag:08.00 - 21.30
Dinsdag:08.00 - 17.30
Woensdag:08.00 - 21.30
Donderdag:08.00 - 21.30
Vrijdag:08.00 - 17.30
Zaterdag:09.00 - 16.00
Zondag: Gesloten

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over onze werkwijze of behandelingen? Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op via 020 614 0053 of stel ons uw vraag via onderstaand contactformulier.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag/ opmerking*

We wijzen je op onze privacy-en cookieverklaring.