Tandartspraktijk de Liefde Amsterdam
Telefonische afspraak
020 614 0053
Openingstijden
M 08:00 17:30
D 08:00 21:30
W 08:00 21:30
D 08:00 21:30
V 08:00 17:30
Z 09:00 16:00
Spoed

Op onderstaande dagen en tijden kunt u bij spoed bellen met tel. 020 471 3137.
Maandag tot en met donderdag tot 21.30 uur
Zaterdag van 09.00 – 16.00 uur
Zondag van 09.00 - 16.00 uur

Buiten deze tijden verwijzen wij u naar:
Dental365 Amsterdam
Piet Heinkade 215, 1019 HM Amsterdam
Telefoonnummer: 085 - 105 0754

”Independer

Tarieven en voorwaarden

Tarieven

Wij hanteren de door de Nederlands Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid, vastgestelde tarieven.

Bekijk hier de tarieven per 1 januari 2019: Tarieven 2019

Daarnaast werken wij samen met enkele tandtechnische laboratoria voor techniekwerk. Hieronder kunt u de diverse tarieven van de tandtechnici bekijken.
Excent Tandtechniek
Goedegebuure 

Heeft u een begroting ontvangen en wilt u checken wat uw zorgverzekeraar voor u vergoedt? Doe dan de Zorgvergoedingcheck

Aanvullende zorgverzekering voor de tandarts

Meer informatie over een aanvullende zorgverzekering voor de tandarts vindt u op de website van De Consumentenbond.

Klachtenregeling

Mocht u het gevoel hebben dat wij u onjuist of onzorgvuldig hebben behandeld of geïnformeerd, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een verhelderend gesprek.Indien we er samen niet uit kunnen komen, dan kunt u gebruik maken van de KNMT klachtenregeling.

Algemene voorwaarden
Onze algemene voorwaarden kunt u hier vinden 

Betalingen

In onze praktijk zorgen wij liever voor uw gebit, dan dat we veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom dragen wij het sturen en het innen van de nota’s over aan Fa-med. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, specialisten in beugels, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.

Wat betekent dit voor u?
De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Fa-med. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Digitale facturatie via www.notavanfamed.nl
Kiest u voor digitale facturatie, kijk dan op Nota van Fa-med voor een overzicht van al uw nota’s en persoonlijke gegevens. Dien hier ook direct uw nota in bij uw zorgverzekeraar. Als u zich aanmeldt voor FiNBOX (gezamenlijk initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank), dan zet Fa-med de betalingsopdracht automatisch voor u klaar in uw internetbankieromgeving. U hoeft dan alleen nog akkoord te geven en heeft nergens meer omkijken naar. 

Op tijd betalen
Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Fa-med hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Fa-med via 0900-0885 (€ 0,15 per minuut) of ga naar notavanfamed.nl

Aanvragen betalingsregeling
Fa-med biedt u de mogelijkheid om een betalingsregeling te treffen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. De hoogte van de extra kosten zijn afhankelijk van de hoogte van het te betalen bedrag en de looptijd van de regeling. Daarnaast wordt een wettelijke rente in regeling gebracht. Voor het aanvragen van een betalingsregeling kunt u contact opnemen met Fa-med.

Vragen over uw nota?
Heeft u vragen over uw nota?  Op veel vragen vindt u hier al antwoord. Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan contact op met Fa-med via telefoonnummer 0900-0885 (€ 0,15 per minuut) of ga naar notavanfamed.nl. 

Liever direct betalen?

Ook dat is mogelijk in onze praktijk. U kunt direct na afloop van uw behandeling per PIN of contant betalen.